České miss budou letos jezdit peugeoty. Tři vítězky dostanou na rok model 2008

Ondřej Běhal
15. 2. 2016 17:37
Tři vítězky soutěže Česká Miss 2016 dostanou jako jednu z výher roční zápůjčku Peugeotu 2008. Automobilka spolupracuje se soutěžemi krásy nejen u nás. Letošní Miss Francie si před několika dny převzala elektromobil Peugeot iOn a elektrické jízdní kolo Peugeot.
Uchazečky o titul Česká Miss s vozy Peugeot v resortu Čapí hnízdo v Olbramovicích, kde proběhlo soustředění.
Uchazečky o titul Česká Miss s vozy Peugeot v resortu Čapí hnízdo v Olbramovicích, kde proběhlo soustředění. | Foto: Peugeot

Česká Miss 2016, Česká Miss World 2016 a Česká Miss Earth 2016, tři vítězky letošní soutěže o nejkrásnější dívku Česka, dostanou na rok zdarma zapůjčený vůz Peugeot 2008. Jde o populárního křížence malého kombíku a terénního auta, jehož podrobný test si můžete přečíst zde.

Peugeot 2008
Peugeot 2008 | Foto: Peugeot

Francouzská automobilka a její koncesionář Autocentrum Barth budou podporovat letošní ročník volby královny krásy také dalšími vozy, které například dopraví VIP hosty na vyhlášení slavnostního vyhlášení České Miss 2016. To proběhne 2. dubna 2016 v Obecním domě v Praze.

Ve Francii trvá spojenectví Peugeotu a soutěže o nejkrásnější dívku již více než 25 let. Letošní Miss Francie si před několika dny převzala elektromobil Peugeot iOn doplněný o elektrické jízdní kolo Peugeot. Značka se více než dvacet let podílí také na volbě královny v sousední Belgii.

Finalistky České miss se peugeoty dopravily i na Ples v Opeře.
Finalistky České miss se peugeoty dopravily i na Ples v Opeře. | Foto: Peugeot
 

Právě se děje

Další zprávy