Bugatti zabalené ve fólii je pro nejnáročnější

Tomáš Rybecký
22. 6. 2012 9:08
Bugatti Veyron Sang Noir od firmy Cam Shaft - premiové balení pro ty nejnáročnější
Foto: Aktuálně.cz

Malá německá tuningová firma Cam Shaft se zaměřuje na úpravy špičkových vozů, které proměňuje na ještě lepší. Vrcholným příkladem jejich práce je povrchová úprava Bugatti Veyron. Do parády si vzali rovnou jednu z nejexkluzivnějších verzí Veyron Sang Noir, kterého bylo v roce 2008 vyrobeno jen 15 kusů.

Dokonalá ochrana povrchu

Bugatti Veyron Sang Noir dostal chromový modrý lak kombinovaný s barevnými lakovanými ozdobami. K tomu se přidávají plochy v uhlíkové černi (Sang Noir se dá přeložit jako černá krev). Ve srovnání s "obyčejným" Veyronem má tato speciální verze poněkud odlišný tvar masky chladiče a hliníkové lemování. Přední světlomety mají lehký barevný nádech.

Kromě toho, že se celý obalil chromovou modří (pro Bugatti nemůže být lepší barva), dostal Veyron Sang Noir navíc ohromující odlesky pomocí speciální reflexní fólie. Všechny uhlíkové části a přední část vozu včetně předních světlometů pokrývá film pro ochranu laku, který snižuje na minimum pravděpodobnost poškození, vyplývající z každodenního používání vozu při rychlostech převyšujících 400 km/h.

Foto: Aktuálně.cz

Interiér září oranžovým odstínem koženého čalounění

Tento vůz se speciálním zabarvením od firmy Cam Shaft objednala pro promoční akce věhlasní tuningová firma Gemballa.

Ochranný potah karoserie od Cam Shaft normálně přijde na 2000 eur. Speciální povrch pro Veyron Sang Noir ale je poněkud dražší - údajně se jedná o pětimístnou částku v eurech. Vzhledem k tomu, že lehce ojetý Bugatti Veyron Sang Noir připravený k této úpravě přijde minimálně na 1,4 milionu eur, tak to ale není mnoho.


 

 

Právě se děje

Další zprávy