Brouci, kam se podíváš? Na Beetle Sunshinetour

Tomáš Rybecký
13. 7. 2012 5:49
V Lübecku startuje osmý ročník Beetle Sunshinetour
Foto: Aktuálně.cz

1000 Kilometer bis zum Meer neboli Tisíc kilometrů k moři - tak zní motto 8. ročníku akce Beetle Sunshinetour, převzaté od pop-rockové kapely Luxuslärm. Na akci se pravidelně jednou za rok na pláž Baltského moře v Travemünde sjíždějí příznivci všech „kulatých" Volkswagenů, tedy Brouků, New Beetle a Beetle z celé Evropy.

Beetle Sunshinetour, která se letos uskuteční 18. srpna, je s více než dvěma tisíci návštěvníky největším privátním setkáním fanoušků Brouků v celosvětovém měřítku.

Hudební doprovod zajištěn

Pod záštitou nadace Volkswagen Sound Foundation, která již 15 let podporuje mladé hudebníky, vystoupí kapela Luxuslärm a předkapela Neoh.

Na druhém pódiu bude mít skvělé vystoupení automobilová dvojice: nový Beetle Fender Edition se zvukovou aparaturou o výkonu 400 W, vyvinutou ve spolupráci se výrobcem kytar a zesilovačů Fender, a Beetle Sport s pakety R-Line od společnosti Volkswagen R GmbH.

Trasa do areálu Brügmanngarten v Travemünde povede od prodejce Volkswagen Zentrum Lübeck s odjezdem 18. srpna ve 12 hodin. Program začne ve 14 hodin. Zájemci z řad řidičů modelů Brouk, New Beetle a Beetle si mohou zajistit místo na startu na www.beetle-sunshinetour.de.

 

Právě se děje

Další zprávy