Blíží se "R". Do Česka míří nejvýkonnější Jaguary

Tomáš Rybecký
2. 10. 2013 11:38
Automobilka Jaguar v Česku pořádá R-Performance Tour
Foto: Jaguar

Zájemci z Česka mají vůbec první příležitost vyzkoušet si nejrychlejší modely anglické luxusní značky Jaguar. Vozy řady R jsou k vidění od 2. do 20. října v rámci R-Performance Tour.

Po České republice budou v následujících třech týdnech cestovat Jaguar XKR-S, Jaguar XFR-S, Jaguar XJR a k tomu ještě nový roadster Jaguar F-TYPE V8 S. Kamion se sportovními vozy se zastaví u každého z pěti autorizovaných dealerů Jaguar v ČR. Zájemci o svezení se mohou zaregistrovat na www.jaguar.cz, podmínkou však je věk 28 a více let. Na webových stránkách také naleznete seznam akcí.

Model XKR-S s maximálním výkonem 550 k je nejrychlejší verzí v modelové řadě XK. Stejným výkonem a zrychlením z 0 na 100 km/h za 4,6 s se pyšní nejrychlejší sedan značky Jaguar, kterým je XFR-S. Dalším vozem Jaguar R-Performance Tour bude Jaguar XJR, který spojuje nejvyšší luxus s mimořádným výkonem.

Chybět nebude ani novinka na trhu Jaguar F-TYPE, který je pokračovatelem legendárního E-type. Čtveřici vozů proto uzavírá F-TYPE V8 S s maximálním výkonem 495 k a zrychlením z nuly na 100 km/h za 4,3 s.

 

Právě se děje

Další zprávy