Benzina spouští nový koncept občerstvení na čerpacích stanicích. Chce odlákat řidiče od McDonald's

Zvenčí zákazník pozná, že přijel na modernizovanou stanici, podle obložení z dřevěných roštů.
Benzina je největší síť čerpacích stanic v Česku, aktuálně provozuje 400 pump. Nyní přichází s novým konceptem rychlého občerstvení, který nazývá Stop Cafe 2.0.
Oficiální otevření se konalo na čerpací stanici na D5 u Kladrub ve směru na Rozvadov, s přestavbou vybraných stanic se začalo už v srpnu letošního roku.
Autorem konceptu Stop Cafe je Filip Balcárek (vlevo), ředitel pro shop a gastro z Benziny. Vedle něj stojí Marek Zouvala, ředitel odštěpného závodu Benzina společnosti Unipetrol. "Lidé dnes očekávají lepší zážitky, chtějí se na cestě kvalitně, a přesto rychle najíst, proto s tímto konceptem přicházíme," říká Filip Balcárek.
Nová stanice má také nový interiér. Zmenšil se počet stojanů se zbožím, ceny ale mají zůstat stejné jako na stanicích Stop Cafe 1.0, které vznikly v roce 2012.
Foto: Benzina
Eva Srpová Eva Srpová
13. 11. 2017 14:24
Benzina, největší síť čerpacích stanic v Česku, přestavuje své benzinky na nový koncept občerstvení. Nabízí zdravější menu podobně jako v restauracích, avšak slibuje, že se jeho příprava zkrátí maximálně na pár minut. Pumpy dostaly modernizovaný vzhled a úpravou prošly také toalety. Letos má v plánu stihnout přestavět zhruba 30 pump, v příštím roce dalších zhruba 70.

"Jsme největší síť kaváren v Česku, chceme, aby se k nám zákazníci rádi vraceli i kvůli dobrému a rychle připravenému jídlu," řekl Marek Zouvala, vedoucí odštěpného závodu Benzina, na otevření nového konceptu rychlého občerstvení na čerpacích stanicích této značky.

Podívejte se do galerie, jak nové pumpy vypadají a co nabízejí.

 

Právě se děje

Další zprávy