Deset nejlepších aut z Los Angeles: Alfa Romeo má první SUV, Jaguar vzkřísil dávnou legendu

Deset nejlepších aut z Los Angeles: Alfa Romeo má první SUV, Jaguar vzkřísil dávnou legendu
Volkswagen e-Golf - Německý elektromobil už známe delší dobu. Nyní se ovšem předvádí jeho vylepšená verze, která nabízí výrazně delší dojezd. Díky kapacitě baterií zvýšené z 24,2 kWh na 35,8 kW auto nyní ujede na jedno nabití až 300 kilometrů.
Toyota C-HR - Malý crossover od Toyoty se postaví do lítého boje s Hondou HR-V. Tahle auta mají dokonce i podobné jméno. Zaujme agresivním designem a také faktem, že bude jezdit i jako hybrid.
Rezvani Beast Alpha - Výstředním supersportům ještě neodzvonilo. Tento výtvor používá sice čtyřválcový motor pod kapotou, ale díky masivnímu přeplňování z něj doluje rovných 500 koní výkonu. Slibuje stovku za 2,7 sekundy a má zajímavě řešené otevírání dveří.
Porsche 911 RSR - Na autosalonu se neukazovaly jen vozy určené na silnici. Porsche se pochlubilo závodním speciálem 911 RSR s uprostřed uloženým motorem.
Foto: Výrobci
Jan Markovič Jan Markovič
20. 11. 2016 10:14
Autosalon v Los Angeles sice není z největších, automobilky na něm ale pravidelně ukazují novinky, se kterými míří na americkou klientelu. Proto je tu tolik SUV. Alfa Romeo zde dokonce předvedla svůj první model této kategorie v historii a hned s extrémně silným motorem. Porsche ukázalo prodlouženou Panameru či závodní speciál a Jaguar se zase chystá na výrobu elektrického auta. A kromě toho se mu podařilo dodělat několik speciálních aut, s jejichž stavbou začal asi před padesáti lety. Prohlédněte si 10 nejzajímavějších novinek z L.A.
 

Právě se děje

Další zprávy