Adidas slaví 70 let. Ke své centrále přistavěl čtyřpatrový "stadion" pro zaměstnance

Klikněte pro vstup do galerie.
Příští neděli uběhne od založení značky Adidas 70 let, již nyní si ovšem firma nadělila dárek – budovu připomínající fotbalový stadion, kde na 52 tisících čtverečních metrech budou moci pracovat dva tisíce zaměstnanců.
Zakladatel společnosti Adolf Dassler, který zemřel v 70. letech minulého století, bude mít díky své soše před budovou dokonalý přehled o příchodech a odchodech zaměstnanců.
Již od tohoto týdne se začnou zaměstnanci do nové budovy s názvem Arena stěhovat. Firmě se tak podaří mít veškeré pracovníky sídlící v německém Herzogenaurachu v jednom "kampusu". Ten společnost nazývá World of Sports (svět sportů).
Kampus (na obrázku ještě bez Arény) nabízí zaměstnancům vedle kanceláří například školku, fitness studio či dvoupatrové parkoviště. Nechybí ani zastávka firmou placeného autobusu z Norimberku. V kampusu pracuje celkem 5600 zaměstnanců.
Foto: Adidas-group
on on
9. 8. 2019 16:35
Známá oděvní značka Adidas oslaví za týden 70 let. Jako dárek si už nyní nadělila novou čtyřpatrovou budovu u své centrály v bavorském Herzogenaurachu. Stavba připomíná fotbalový stadion a na 52 tisících metrech čtverečních zde bude pracovat na dva tisíce lidí.
 

Právě se děje

Další zprávy