Rozvod: Zuzanu Paroubkovou střídá mladá blondýna

jau, Red Dom
1. 7. 2007 19:16
Šéf ČSSD a jeho žena potvrdili, že se rozvádějí

Po týdnech spekulací o víkendu Jiří Paroubek potvrdil, že jeho manželství je u konce. Bulvárnímu deníku Aha čtyřiapadesítiletý politik přiznal, že místo po jeho boku zaujala jiná žena: "V posledních týdnech se mou partnerkou stala slečna Mgr. Petra Kováčová."

Podle deníku je šéf ČSSD na dovolené v Chorvatsku právě se svojí novou partnerkou. O dvacet let mladší Petru Kováčovou poznal jako tlumočnici ještě v dobách, kdy byl premiérem.

V poslední době se jejich společné snímky z různých akcí staly oblíbeným tématem bulváru - před časem byl takto Paroubek zachycen, jak na plese "tančí s neznámou blondýnkou", bulvární Blesk si zase minulý týden zaspekuloval nad jejich fotografiemi ze zákulisí během evropského zasedání v Bruselu.

V neděli pak vydali Jiří a Zuzana Paroubkovi společné prohlášení:

"Před několika měsíci jsme se společně dohodli na ukončení našeho manželství a našem rozchodu. Právní zástupci v současné době na rozvodu pracují. V současné době nežijeme již určitou dobu ve společné domácnosti, přes to jsme v poslední době společně plnili celou řadu společenských povinností. O celé věc i byli dosud informováni jen naši nejbližší přátelé a příbuzní. Náš rozchod je přátelský a vládne mezi námi dohoda, i pokud jde o rozdělení společného majetku. V Praze dne 30. června 2007."

Paroubkovi spolu žili třicet let. Mají syna Jiřího (24), v polovině týdne se jim narodila vnučka Viktorie.

Jiří Paroubek odchází z dlouholetého svazku k mladší partnerce podobně jako jeho rival Mirek Topolánek, jehož za vleklou a veřejně probíranou manželskou krizi v minulosti několikrát hlasitě popíchl. ( O krizi Topolánkových najdete více ZDE )


 

Právě se děje

Další zprávy