První online Duel lámal rekordy

23. 11. 2005 0:01
Praha - Jiří Paroubek a Mirek Topolánek se v úterý odpoledne utkali v Duelu Aktuálně.cz - v prvním on-line rozhovoru bez moderátora.
Před měsícem při online Duelu v redakci Aktuálně.cz po sobě premiér Paroubek a jeho volební vyzyvatel Topolánek křičet nemohli - seděli v oddělených místnostech, z nichž si přes počítač vyměňovali otázky a odpovědi.
Před měsícem při online Duelu v redakci Aktuálně.cz po sobě premiér Paroubek a jeho volební vyzyvatel Topolánek křičet nemohli - seděli v oddělených místnostech, z nichž si přes počítač vyměňovali otázky a odpovědi. | Foto: Ondřej Besperát, Aktuálně.cz

O internetový duel mezi předsedou vlády Jiřím Paroubkem a šéfem ODS Mirkem Topolánkem měli čtenáři Aktuálně.cz tak velký zájem, že ho v jednu chvíli nedokázaly zvládnout ani servery, na kterých Aktuálně.cz běží (Podrobnosti o přetížení Aktuálně.cz naleznete ZDE).

Každopádně byl tento nový typ on-line rozhovoru jedním z hlavních důvodů, proč se Aktuálně.cz včera dostalo na maxima čtenosti za tři týdny své existence. Podle statistik NetMonitoru překročil v úterý 22. listopadu počet unikátních uživatelů, kteří zavítali na stránky Aktuálně.cz, hranici 90 tisíc. A počet shlédnutých stránek se včera vyšplhal až téměř k půl milionu.

Celý Duel si přečtěte ZDE.

 

Právě se děje

Další zprávy