Paroubkovi: Botky od Diora na křtiny jsme nekoupili my

Domácí Domácí
25. 1. 2010 14:30
Nemůžeme za to, že Margarita měla boty od Diora, píše Petra Paroubková
Manželé Paroubkovi pokřtili dceru Margaritu
Manželé Paroubkovi pokřtili dceru Margaritu | Foto: Jiří Herman/www.hermina.cz

Praha - Rodina předsedy sociální demokracie Jiřího Paroubka se po víkendovém křtu dcery Margarity pokouší přesvědčit voliče, že nepropadá životu v nepřiměřeném luxusu.

Ve zprávách o křtu nejmladšího předsedova dítěte, na který Paroubkovi pozvali 150 hostů a mediální tým předsedy ČSSD na něj nasměroval i novináře, totiž bulvární část tisku akcentovala zejména fakt, že Paroubkova dcera Margarita měla na nohách botičky z luxusní kolekce oděvní firmy Dior.

Nynější Paroubkova manželka Petra reagovala prohlášením, že jde o nevybíravé útoky proti ní a jejímu manželovi a že za obutí dcery nemohou.

"Zmíněnými botičkami, stejně jako vším oblečením a doplňky potřebnými k obřadu, naši Margaritu obdarovala má nejlepší přítelkyně a kmotra Margarita Dellaporta zcela v duchu tradic každého křtu," uvedla Petra Paroubková v prohlášení, které její mediální agentura rozeslala médiím.

Důvod?

"Považuji za nezbytné uvést skutečný stav věcí na pravou míru dříve, než pomluva zapustí kořeny a překryje pravdu," píše manželka předsedy ČSSD.

 

Právě se děje

Další zprávy