On-line, který se nekonal

Martina Macková
23. 3. 2006 13:20
Praha - Miroslav Tancoš měl být šestý z 16 stranických lídrů, kteří se v březnu a dubnu účastní v deníku Aktuálně.cz on-line rozhovorů se čtenáři.

Pravidla on-line rozhovorů s politiky a celé čtenářské ankety "Vyberte si svého premiéra" najdete ZDE.

Miroslav Tancoš, předseda Romské demokratické sociální strany České republiky, kterou povede do voleb, však na on-line rozhovor nedorazil.

Infobox

MIROSLAV TANCOŠ

  • je mu 46 let, narodil se v Novém Boru. Je rozvedený a má tři děti
  • v Novém Boru absolvoval střední sklářskou školu s nástavbou na taviče skla. Jako tavič skla pracoval 16 let v podniku Crystalex Nový Bor, pak rok jako vedoucí provozovny Městského úřadu Nový Bor
  • po roce 1989 začal podnikat ve stavebnictví
  • předsedou Romské demokratické sociální strany ČR byl zvolen loni v dubnu na ustavující konferenci strany

Navzdory mnohokrát potvrzenému termínu do redakce bez omluvy nepřišel, jeho mobilní telefon byl nedostupný. A stejně tak mobil místopředsedy strany; hluchý byl i telefon v kanceláři.

Všem čtenářům se - přesto, že chyba není na straně redakce - velmi omlouváme.

Miroslav Tancoš se léta politicky angažuje v romském hnutí, dva roky byl prvním místopředsedou Romské občanské iniciativy ČSFR.

Kandidát, který měl od 13:00 odpovídat v přímém přenosu, založil občanské sdružení s celostátní působností Kulturní svaz občanů romské národnosti ČR, v němž organizoval různé sportovní, kulturní a společenské akce.

Řešil i některé sociální problémy Romů a pomáhal využívat grantové programy pro rozvoj národní kultury Romů.

 

 

Právě se děje

Další zprávy