Superman a Batman hledají Wonder Woman. Nebo bondgirl?

Kultura Kultura
8. 11. 2013 16:15
Hlavní ženskou hrdinkou v pokračování Muže z oceli může být Olga Kurylenko
Foto: Reuters

Praha - Internet diskutuje o tom, kdo bude partnerkou Henryho Cavilla v pokračování Muže z oceli. Zatím se zdá, že superhrdinskému soupeření Supermana s Batmanem může přihlížet Olga Kurylenko v roli Wonder Woman. Ovšem jisté je zatím jen to, že Kurylenko je zřejmě nejžhavější jméno z okruhu několika kandidátek.

Minulý měsíc jsme se dozvěděli, že Batmana si zahraje Ben Affleck, Kryptoňana Clarka Kenta opět ztvární Henry Cavill.

Teď se o filmu překřtěném zatím na Superman vs. Batman začalo opět mluvit v souvislosti konkurzem na "exoticky vyhlížející brunetku sportovní postavy", což právě svádí k úvahám nad postavou Wonder Woman, či snad "Wayne Woman"?

Olga Kurylenko si nedávno zahrála s Tomem Cruisem ve sci-fi thrilleru Nevědomí a má za sebou i  bondgirl v Quantum of Solace z roku 2008 a také roli v To the Wonder Terrence Mallicka. Dalšími zájemkyněmi o roli Wonder Woman ale můžou být i bohyně války Sif z Thora Jaimie Alexander, Gal Gadot známá jako Gisele Harabo z Rychle a zběsile, jisté šance se přisuzují i Elodie Yung, jejíž největší role je zatím spojená s G.I. Joe 2: Odveta.

Pověsti o Wonder Woman mají smysl i proto, že Warner Bros. plánují kromě pokračování Muže z oceli také Film podle komiksu Liga spravedlivých (Justice League), v němž by se měli spojit Batman, Superman, Wonder Woman a několik dalších superhrdinů. Režii tohoto filmu před nedávnem odmítl právě Ben Affleck a osud filmu nesporně závisí na úspěchu druhého Muže z oceli.

Snímek Zacka Snydera nemá zatím oficiální název, ovšem premiéra je naplánovaná na 17. červenec 2015.

 

Právě se děje

Další zprávy