Sedmé Rychle a zběsile míří do kin i po smrti Walkera

ČTK Kultura ČTK, Kultura
3. 12. 2013 12:32
Většina sedmého Rychle a zběsile už je natočená.
Paul Walker (rychle a zběsile 6).
Paul Walker (rychle a zběsile 6). | Foto: Universal

Los Angeles - Natáčení sedmého dílu Rychle a zběsile bude pokračovat i po tragické smrti jednoho z hlavních představitelů Paula Walkera.

Hollywood Reporter s odvoláním na informované zdroje napsal, že produkce se zpozdí, ale film bude do kin uveden. Podle dostupných informací je většina filmu už natočená, ale ještě není dokončený.

Čtyřicetiletý Walker zemřel v sobotu při dopravní nehodě vozu Porsche, který řídil jeho přítel. Walker byl ve voze jako spolujezdec a havárii u Los Angeles nepřežil ani on ani řidič. Řidičem byl Roger Rodas, se kterým Walker vlastnil obchod s luxusními automobily.

Filmový štáb chce nyní nějaký čas počkat, ale film hodlá dokončit a uvést do kin. Stejný problém musel řešit například v roce 2008 režisér Terry Gilliam, když zemřel Heath Ledger, s nímž točil film Imaginárium Dr. Parnasse. Natáčení fantasy filmu bylo zastaveno, než do různých zpodobnění Ledgerovy postavy obsadil Juda Lawa, Johnnyho Deppa a Colina Farrella.

Fast & Furious 6 Official Final Trailer (2013) - Vin Diesel Movie HD
Fast & Furious 6 Official Final Trailer (2013) - Vin Diesel Movie HD | Video: youtube.com

Mezi další herce, kteří zemřeli uprostřed roztočeného filmu, patří například Brandon Lee, který utrpěl smrtelné zranění v roce 1993 přímo při natáčení filmu Vrána, či Oliver Reed, který v roce 1999 zemřel na infarkt při natáčení filmu Gladiátor.

Filmy Rychle a zběsile pojednávají o ilegálních závodech rychlých automobilů v ulicích. Walker v nich ztvárnil postavu policisty Briana O'Connera. První film série z produkce Universal Studios šel do kin v roce 2001.

 

Právě se děje

Další zprávy