Foto: Tady UHO nečekejte. Kuchaři ze školních jídelen vařili nejlepší jídlo roku

Jídla jako z dobré restaurace. Jen je připravili kuchaři ze školních jídelen.
Přípravy jsou základ. A o to větší, když máte na uvaření jídla omezený časový limit. O titul školního oběda roku 2016 se ve finále utkalo deset školních jídelen.
Kuchaři a kuchařky z celého Česka měli na přípravu menu jen dvě hodiny.
Guláš se šesti nebo řízek přes celý talíř uvařit nemohli.
Odborná porota zadala jasná pravidla...
Foto: Tomáš Škoda
Jan Hejl Tomáš Škoda, Jan Hejl
25. 8. 2016 17:40
V Brně se utkala desítka jídelen z celé republiky o to, kdo uvaří nejlepší školní oběd roku. Tříčlenné kuchařské týmy měly na přípravu polévky, hlavního chodu a dezertu pouhé dvě hodiny. A musely se vejít do cenového limitu 34 korun za všechny chody. Podívejte se, jak své do detailů promyšlené pokrmy připravovaly.
 

Právě se děje

Další zprávy