Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Vyrazte za kulturními památkami naší vlasti se značkou Q

komerční obsah
8. 12. 2018 13:32
Naše země se může pyšnit skutečně mimořádným kulturním bohatstvím. Stojí tedy za to vypravit se na výlet a navštívit památky, které nám naši předkové zanechali. Poznáte historii naší země a budete uchváceni majestátem starých hradů a zámků i krásou uměleckých děl, ať již se jedná o obrazy, sochy, interiéry nebo zahrady.
Foto: CzechTourism

Abyste si ale mohli kulturní skvosty skutečně v klidu vychutnat a aby váš zážitek nebyl narušen nějakými nepříjemnými okamžiky, vyplatí se vypravit tam, kde na vás kromě historických a uměleckých památek budou čekat i skutečně profesionální služby. Jeden nepříliš ochotný průvodce nebo pracovník informačního centra vám může pokazit celkový dojem a připravit vás o opravdové zážitky.

Foto: CzechTourism

Jak se ale vyhnout případným zklamání? Nejlepší je vyhledávat taková zařízení a organizace působící v cestovním ruchu, která se mohou prokázat certifikátem kvality, tedy značkou Q. Certifikované organizace vám totiž zaručují profesionalitu a milý přístup. Jejich snahou je vyjít každému návštěvníkovi maximálně vstříc a splnit pokud možno každé jeho přání. V certifikovaných organizacích se rozhodně nesetkáte s neochotou odpovídat na vaše dotazy. Držitelé značky vědí, že v cestovním ruchu je nejdůležitější spokojený návštěvník, který odchází s pocitem, že všechna jeho přání byla splněna, a že se k němu všichni chovali příjemně a ochotně. Svým přístupem k návštěvníkům a zlepšováním jejich komfortu zvyšují certifikované organizace atraktivitu svého regionu.

Foto: CzechTourism

Certifikát uděluje Český systém kvality služeb a spravuje ho Česká centrála cestovního ruchu - CzechTourism. Pokud uvidíte na nějaké organizaci značku Q, můžete si být jisti, že o vás bude určitě dobře postaráno. Seznam organizací poskytujících služby oceněné značkou Q naleznete na stránkách Českého systému kvality služeb www.sluzbyQ.cz.

Foto: CzechTourism

Nebojte se tedy využít profesionálního přístupu certifikovaných poskytovatelů služeb v cestovním ruchu. V organizacích a zařízeních s certifikací značky Q budete cítit, že personálu na vás a vaší spokojenosti skutečně záleží. A pokud by vám přesto něco scházelo, nebojte se vyslovit své přání, komentář nebo i kritickou připomínku. Certifikovaní poskytovatelé služeb jsou vděčni za jakoukoli zpětnou vazbu, protože jim pomáhá zlepšovat služby. Ze svého výletu si tak odnesete maximum informací a rovněž se dozvíte co nejvíce o daném regionu. Díky přátelské a vstřícné atmosféře, se kterou se setkáte, si budete moci plně vychutnat zážitek z kulturních nebo historických památek.

Vyrazte tedy směle za kulturními památkami a hledejte značku Q.

Tento článek je součástí značky "Q". Tato značka kvality je udělována českým hotelům, penzionům, restauracím, informačním centrům a dalším organizacím působícím v cestovním ruchu. Ti, kteří již tuto prestižní značku získali, na sobě aktivně pracují a znamenají pro své klienty záruku certifikované kvality služeb. Kdo všechno značku získal, najdete na webu Služby Q. Značka je udělována v rámci Českého systému kvality služeb a organizace, které splní stanovené parametry, obdrží certifikát kvality a s ním právo užívat značku "Q".

 

Právě se děje

Další zprávy