Vodafone má nové neomezené tarify a další SIM kartu pro data

ČTK ČTK
9. 9. 2014 15:23
Do datového úložiště Vodafone Cloud budou moci uživatelé vkládat fotografie, videa nebo jakákoliv jiná data.
Vodafone SIM karta
Vodafone SIM karta | Foto: Reuters

Praha - Mobilní operátor Vodafone nabídne od soboty nové neomezené tarify určené pro uživatele rychlých sítí LTE a 3G. V rámci jedné ceny budou obsahovat i druhou SIM kartu pro datové připojení tabletu či notebooku a bezpečné datové úložiště Vodafone Cloud o velikosti až 64 GB.

Druhou SIM nabízí i konkurenční O2 a T-Mobile, ale za příplatek.

Tarify pro rezidenční zákazníky budou ve třech variantách při uzavření dvouleté smlouvy za cenu od 749 Kč do 1499 korun. Vedle neomezeného volání a SMS budou obsahovat objem přenesených dat 1,5 až deset GB, datové úložiště od osmi do 32 GB a v nejvyšší variantě i balíček dat a minut pro volání ze zahraničí. Firemní tarify za stejné ceny nabídnou dvojnásobnou velikost datového úložiště.

"Budoucnost telekomunikací leží v datech, proto investujeme velké úsilí do budování Turbo Internetu. Vysokorychlostním internetem již pokrýváme většinu území ČR. Na to navazujeme spuštěním RED LTE tarifů, které ve své ceně nabídnou zákazníkům i služby, za které musejí jinde platit navíc," uvedl viceprezident pro nefiremní zákazníky Petr Dvořák.

Do datového úložiště Vodafone Cloud budou moci uživatelé vkládat fotografie, videa nebo jakákoliv jiná data. Vodafone Cloud je chráněný heslem a je dostupný z každého zařízení nebo počítače připojeného k internetu. Do mobilního telefonu nebo tabletu si jej zákazníci nainstalují v podobě jednoduché aplikace. Datový limit bude pro obě karty společný, za 99 korun měsíčně půjde trvale navýšit o jeden GB.

 

Právě se děje

Další zprávy