Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Uhodněte spotřebu naftového Forestera při testu a vyhrajte

komerční článek
3. 6. 2014 11:15
Chcete vyhrát švýcarský nožík, tričko nebo kšiltovku s emblémem Subaru? Pak si tipněte, jaké spotřeby jsme dosáhli s Foresterem 2.0D na 60 km okruhu poblíž Prahy zahrnujícím všechny typy komunikací.
Foto: komerční obsah

Subaru Forester patří mezi auta, která vyhledávají lidé s vášní pro řízení. Jeho ploché motory Boxer nejen, že pomáhají nižšímu těžišti a udělují autu velmi příjemnou dynamiku, ale zároveň jsou v poslední generaci velmi úsporné. A o tom se ví už méně.

Uspořádali jsme s naftovým Foresterem 2.0D Executive test spotřeby v běžném provozu. Na bezmála šedesátikilometrovém okruhu se startem a cílem v Úvalech u Prahy zahrnujícím všechny typy komunikací včetně desetikilometrového úseku po dálnici D11 jsme se snažili v pondělí 12. května mezi půl třetí a půl čtvrtou odpolední v hustém provozu o co nejnižší konzumaci auta se stálým pohonem všech kol. Zároveň jsme si dali za cíl zvládnout trasu pod hodinu, což se nakonec podařilo s pětiminutovou rezervou včetně dvouminutového stání na železničním přejezdu, během něhož jsme nechali motor puštěný, aby se nevymazala data z palubního počítače.

Tipněte si, jaké spotřeby dosáhl redaktor portálu www.vybermiauto.cz Ondřej Běhal v rámci tohoto testu v jednočlenném obsazení s vypnutou klimatizací a rádiem. Pokud se trefíte, máte možnost vyhrát řadu atraktivních cen z butiku Subaru. Tady je jejich seznam:

1. cena: Švýcarský nožík, tričko a kšiltovka - vše s emblémem Subaru
2. cena: Tričko a kšiltovka Subaru
3. cena: Tričko Subaru
4.-5. cena Kšiltovka Subaru

Soutěžní otázky zní:

1. Jaká byla podle údajů palubního počítače, který ukazuje na jedno desetinné místo, průměrná spotřeba vozu Subaru Forester s motorem Boxer Diesel 2.0D ve výbavě Executive při ekonomické jízdě na 59 km v okolí Prahy?

2. Kolik lidí se zúčastní soutěže?

Vaše tipy posílejte do čtvrtka 12. června včetně na emailovou adresu [email protected].

Nápovědu k první soutěžní otázce najdete zde.

Vítězem se stane pět z vás, kteří odpoví podle pravidel (najdete je zde) a budou výsledné spotřebě nejblíže. V případě rovnosti rozhoduje druhá rozstřelová otázka, pokud by i u ní byla shoda, pak dřívější datum odeslání odpovědi.

Výherci budou kontaktování emailem do 30 dnů od skončení soutěže.

Odesláním odpovědi do soutěže souhlasím se zařazením svého emailu (dále jen "údaje") do databáze společnosti Economia, a.s. se sídlem Pernerova 673/47, PSČ 186 00, IČ: 28191226 (dále v tomto odstavci jen "správce"), a s jejich následným shromažďováním a zpracováváním, manuálně nebo elektronicky, a to včetně zpracování dalším zpracovatelem na základě písemné dohody se správcem za účelem předání cen a zajištění platebních transakcí, včetně souvisejících provozních činností, dále pro marketingové účely správce, tj. nabízení výrobků a služeb, včetně zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích, zájezdech a jiných aktivitách, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu nutnou k naplnění výše uvedených účelů, nejdéle však do odvolání souhlasu se zpracování osobních údajů. Tím není dotčeno zpracování osobních údajů po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy. Zároveň beru na vědomí, že mám práva dle § 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., tj. zejména, že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas mohu bezplatně a písemně kdykoliv na adrese správce 1 či správce 2 či zpracovatele odvolat, mám právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd. Odvolání tohoto souhlasu před ukončením doby trvání soutěže, má za následek mé vyřazení ze soutěže. V případě pochybností o dodržování práv správcem či zpracovatele se mohu na správce 1 či správce 2 obrátit a případně se rovněž mohu obrátit s podnětem přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha.

 

Právě se děje

Další zprávy