Vesmír se otevřel pro Angry Birds, hra je ke stažení

Adam Fiala
23. 3. 2012 3:07
Majitelé Apple iOS a telefonů s Androidem mohou okusit nová dobrodružství Naštvaných ptáků
Čtvrtá hra pro přenosné přístroje ze světa Angry Birds se odehrává ve vesmíru.
Čtvrtá hra pro přenosné přístroje ze světa Angry Birds se odehrává ve vesmíru. | Foto: Aktuálně.cz

Angry Birds to dotáhli do vesmíru. Oblíbená hra na chytré telefony, v níž hráči pomocí praku vystřelují naštvaného ptáka k leteckému útoku, má nové pokračování. Jak vývojáři v Rovio slíbili, tak splnili. Od 22. března je k dostání přes prodejny aplikací iTunes u Applu a Google Play u Androidu. Kdo si zatím zvykl na Angry Birds na Facebooku, má možnost vrátit se k původnímu ovládání.

Na Angry Birds dohlížela NASA

Vedle ostatních dílů série, které navazovaly na původní originál, který v českém prostředí zpopularizovaly reklamy na T-Mobile, přináší vesmírní ptáci nový rozměr zábavy. Už nedošlo pouze k lehké změně designu jako u Angry Birds Rio a Angry Birds Seasons. Průběh hry ovlivňuje odlišná gravitace, která působí na pohyb předmětů. Let ptáků je jinak vzhledem k vakuu čistě rovný. Není divu, že s vývojářem spolupracovala NASA. Hra nás pak seznamuje s novým druhem naštvaného ptáka - Ice Bird.

Kdo má Galaxy Note, užije si víc zábavy

Nespornou výhodou Angry Birds Space je, že vývojář hru nabízí za nízkou cenu v případě produktů iPhone a iPad a dokonce zdarma ke stažení v případě Androidu (pokud nechcete verzi v HD a nevadí vám reklamy). Vystřelování ptáků ve stavu beztíže napříč kosmickým prostorem tak nemůže být dostupnější.

Navíc majitelé telefonů řady Samsung Galaxy Note získají unikátní level a možnost pořídit si bezplatně balík dalších třiceti náročných herních úrovní pod názvem Danger Zone. Nabídka platí první tři měsíce, ostatní si musí zaplatit rovnou.

 

Právě se děje

Další zprávy