Naše telefony na iPhone 5 nestačí, přiznává Sony

tl
16. 11. 2012 17:46
V lednu Sony představí nový telefon. Ty současné na konkurenci nestačí
Foto: GSMARENA.COM

Šéf mobilní divize Sony Dennis van Schie v nedávném rozhovoru pro německý deník Financial Times Deutschland přiznal, že žádný ze současných smartphonů od Sony nedokáže konkurovat těm nejšpičkovějším chytrým telefonům, jako je iPhone 5, Samsung Galaxy S III nebo LG Optimus G.

Dodal ale, že japonský výrobce spotřební elektroniky už pracuje na své nové vlajkové lodi, která se těm nejlepším smartphonům vyrovná. Sony také doufá, že se mu s novým smartphonem také konečně podaří zaujmout na trhu významnější místo, což se mu kvůli silné konkurenci příliš nedaří. Chystaný smartphone, o kterém mluvil Dennis van Schie, by to mohl napravit. Na druhou stranu se ale zdá, že Sony s plánem na vytvoření „zabijáka" Samsungu Galaxy S III přichází poněkud pozdě.

Nový telefon od Sony by měl být totiž představen až na lednovém veletrhu CES 2013, kde se ale pravděpodobně objeví už i telefony nové generace. Je možné, že Samsung alespoň oznámí přípravu čtvrtého modelu Galaxy S a dokonce se mluví i o tom, že Apple už pilně pracuje na novém iPhonu 5S.

 

Právě se děje

Další zprávy