Microsoft už pracuje na dalším talbetu Surface

tl
10. 8. 2012 8:50
Tablet Surface ještě nedorazil do obchodů a Microsoft už pracuje na novém
Foto: MICROSOFT.COM

Z několika pracovních inzerátů, které v této době nabízí Microsoft, vyplývá, že se už pracuje na nástupci tabletu Surface. Ten se přitom na pulty obchodů dostane 26. října.  

V inzerátech se Microsoft vyjadřuje o tom, že hledá schopné lidi do „Surface týmu", kteří mu pomohou co nejdříve vytvořit dalšího generaci zařízení Surface. I když zde Microsoft s největší pravděpodobností skutečně hovoří o nové generaci svého tabletu, mohlo by se jednat také o dotykový počítač o velikosti konferenčního stolku s názvem PixelSense, který byl dříve také označován jako Surface.

Druhé možnosti by napovídala věta „hledáme lidi, kteří rozumí architektuře dotykových displejů, a kteří mají zkušenosti v integraci velkých dotykových displejů do elektronických zařízení." Je tedy možné, že Microsoft skutečně pracuje i na nové velké dotykové obrazovce.

Microsoft musí držet krok

To, že Microsoft určitě pracuje na dalším tabletu, můžeme poznat podle dalšího inzerátu, ve kterém společnost hledá odborníky na AC-DC adaptéry, které se používají jenom u zařízení, která v sobě mají baterii.

Je navíc logický fakt, že Microsoft se bude snažit držet krok se svými konkurenty. Apple vydává nový iPad každým rokem a výrobci tabletů se systémem Android na tom nejsou jinak.

 

Právě se děje

Další zprávy