Hlasová aplikace S-Voice od Samsungu unikla na internet

tl
25. 5. 2012 6:11
S-Voice je odpovědí Samsungu na Siri
Dělníci připravují na veletrhu CES 2012 stánek firmy Samsung
Dělníci připravují na veletrhu CES 2012 stánek firmy Samsung | Foto: Reuters

Do vydání nového Samsungu Galaxy S3 zbývá už jen pár dní a na internet už unikla testovací verze funkce S-Voice, která měla ale spatřit světlo světa až s příchodem nového smartphonu.

S-Voice má být odpovědí Samsungu na aplikaci Siri, která umožňuje uživatelů iPhonů ovládat své telefony hlasem.  Pomocí nového S-Voice tak bude možno hlasem například zapínat ostatní aplikace, vytvářet poznámky nebo nastavit budík. Stejně jako u Siri, se mohou uživatelé ptát aplikace na všemožné záludné otázky a vést tak s telefonem rozhovor.

Podle některých reakcí na uniklou verzi se ale S-Voice Siri zatím nevyrovná. Aplikace je zatím značně pomalejší a nespolehlivější, než její kolegyně od Applu a umí pouze anglicky. Nicméně jedná se zřejmě stále o nehotovou verzi, takže Samsung snad některé chyby ještě doladí.

Novou aplikaci na internet umístila skupina XDADevelopers, která jí dokázala připravit ke stažení z uniklé ROMky Galaxy S3. S-Voice asi dva dny fungoval na všech zařízeních s Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich, Samsung ale potom zareagoval a nastavil servery tak, aby aplikace fungovala jenom na Galaxy S3. Toto opatření nicméně není neprolomitelné a dá se relativně snadno obejít.

--------------------------------------------------------------------------------

Zaujaly vás smartphony Samsung? 

 

Právě se děje

Další zprávy