Hardwarium: Sony XPERIA S, Polaroid SC1630, LG Optimus X, ZTE Tania

Hardwarium: Sony XPERIA S, Polaroid SC1630, LG Optimus X, ZTE Tania
Motorem zařízení je dvoujádrový procesor postavený na čipsetu Qualcomm MSM8260 Snapdragon běžící s taktem 1,5 GHz a grafický procesor Adreno 220. Velikost operační paměti je 1 GB. Velikost úložné paměti je podle verze telefonu 16 GB nebo 32 GB. Podpora paměťových karet chybí. Z rozhraní telefon poskytuje GSM, UMTS, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 2.1, microUSB 2.0, HDMI a NFC čip. Potěší pak GPS modul a 3,5 mm audio konektor. Rozměry zařízení jsou 128 x 64 x 10,6 mm. Hmotnost 144 g. Kapacita baterie je 1 750 mAh. Na trhu by se měl telefon objevit v prvním čtvrtletí tohoto roku. Cena zatím není známá.
Polaroid SC1630 -  fotoaparát s mobilem O značné inovativnosti americké společnosti Polaroid není pochyb a tak možná ani nepřekvapí představený fotoaparát s mobilem v jednom.  Technických informací o telefonu není mnoho. Fotoaparát má rozlišení 16 MPx, tří násobný optický zoom a objektiv 36 - 108 mm. Uhlopříčka dotykového displeje je 3,2 palce. Z rozhraní zařízení nechybí Wifi a Bluetooth. Podporovány jsou i paměťové karty microSD do velikosti 32 GB. Operačním systémem je Android. Na trhu by se měl přístroj objevit v průběhu tohoto roku.
LG Optimus X - novinka s Androidem od LG Jihokorejská společnost LG představila nový model chytrého telefonu LG Optimus X. Telefon potěší vzhledem i technickými parametry. Přistroj je vybaven 4 palcovým kapacitním LCD displejem s WVGA rozlišením 800 x 400 obrazových bodů a  ochranným tvrzeným sklem Gorilla Glass. V předu umístěná kamera má rozlišení 0,3 MPx. Vzadu umístěná kamera má rozlišení 8 MPx.
Srdcem zařízení je dvoujádrový procesor NVIDIA Tegra běžící s taktem 1,2 GHz. Operační paměť má velikost 1 GB. Informace o velikosti úložné paměti není dostupná. Z rozhraní je zatím známo pouze Wi-Fi a Bluetooth 3.0. Další informace budou upřesněny později. Rozměry telefonu jsou 118 × 64 × 9.9 mm. Hmotnost 130 g. Informace o dostupnosti zařízení na trhu a ceně nejsou známy.
Foto: GSMARENA.COM
Aktuálně.cz Aktuálně.cz
19. 1. 2012 8:18

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy