Hardwarium: LG Optimus 3D 2, HP Mini 1104, ASUS B23E,SONY Walkman B170

Hardwarium: LG Optimus 3D 2, HP Mini 1104, ASUS B23E,SONY Walkman B170
Na zadní straně krytu je umístěn fotoaparát s rozlišením 3,2 MPx. Pro komunikaci s okolím jsou telefony vybaveny Wi-Fi, Bluetooth 3.0 a konektorem microUSB. Pro připojení sluchátek slouží 3,5 mm jack. Potěší vestavěné FM rádio.  Velikost úložného prostoru je dána velikostí paměťové karty, která je podporována do výše 16 GB. Operačním systémem telefonů je Bada a uživatelským rozhraním Touch Wiz. Kapacita akumulátoru je u obou přístrojů 1000 mAh. Rozměry Samsung Star 3 jsou 102 x 58 x 11.5 mm. Hmotnost 95 g. Oba modely by se na trh měli dostat v prvním čtvrtletí tohoto roku. Cena není známá.
SONY ST25i Kumquat - slabší brácha Xperia S Neoficiální fotografii nového telefonu z produkce společnosti SONY zveřejnil webový server XPERIABLOG.NET. Kódové označení telefonu je ST25i Kumquat. Vzhledově telefon připomíná nedávno uvedený model SONY Xperia S. Oficiálně by pak mohl být uveden jako Xperia U. Displej telefonu je odhadován na 3,5 palce s rozlišením 480 x  854 obrazových bodů. Rozlišení fotoaparátu by mělo být 5 MPx. Telefon by měl pohánět dvoujádrový procesor taktovaný na 1 GHz. Operačním systéme bude Android. Více informací o tomto telefonu není známých. Oficiálního představení by se telefonu mohlo dostat na MWC v Barceloně.
LG X3 - oslní čtyřmi jádry Neoficiální fotografii připravovaného čtyřjádrového telefonu LG X3 z produkce jihokorejské společnosti LG zveřejnil webový server POCKETNOW.COM.  Na první pohled telefon zaujme velkým displejem o uhlopříčce 4,7 palce s HD rozlišením. Po stránce běhové pak potěší plynulostí danou čtyřjádrovým procesorem Tegra 3. Telefon bude vybaven dvěma fotoaparáty. Předním s rozlišením 1,3 MPx a zadním s rozlišením 8 MPx. Z výbavy potěší podpora datových přenosů HSPA a pro některé trhy LTE. Bluetoth 4.0, Wi-Fi a NFC. Velikost interní paměti je 16 GB s možností dalšího rozšíření pomocí paměťových karet. Kapacita akumulátoru je 2000 mAh. Oficiálního představení by se telefonu mohlo dostat na MWC v Barceloně.
LG Optimus 3D 2 - více výkonu a 3D Spolu s neoficiální fotografií předchozího telefonu LG X3 přinesl server POCKETNOW.COM fotografii nástupce prvního 3D telefonu LG Optimus 3D. Nástupce označený LG Optimus 3D 2 přinese displej typu NOVA, který by měl nabídnou vyšší jas a kontrast. Velikost displeje o velikosti 4,3 palce a rozlišení 480 x 800 obrazových bodů zůstane zachována. Telefon by měl pohánět dvoujádrový procesor OMAP taktovaný na frekvenci 1,2 GHz. Velikost interní úložné paměti by měla být 8 GB. Chybět by neměla podpora HSPA, Wi-Fi a Bluetooth 3.0. Více technických informací není dostupných. Lze předpokládat, že telefon bude oficiálně představen na výstavě MWC v Barceloně.
Foto: GSMARENA.COM
26. 1. 2012 7:42

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy