Hardwarium: BlackBerry "Knight" 9980, HTC Sensation XE, Nyko Zoom

Hardwarium: BlackBerry "Knight" 9980, HTC Sensation XE, Nyko Zoom
Zadní kryt přístroje zdobí 8 Mpx fotoaparát schopný pořídit fotografie v rozlišení 3 264 x 2 448. LED dioda, autofocus a možnost pořízení videa ve Full HD 1080p je samozřejmostí. Zpředu telefonu nalezneme VGA fotoaparát. Pro navigaci je telefon vybaven GPS a elektronickým kompasem. Dále FM rádiem, bluetooth a Wifi. Rozměry telefonu 126,1 x 65,4 x 11,3 mm. Hmotnost 151 g. Kapacita baterie by měla být 1730 mAh s uváděnou výdrží 550 minut hovoru a 540 hodin pohotovostního režimu. Na trhu se telefon objeví v říjnu. Předpokládaná cena 589 euro.
Acer Liquid Mini - Ferrari Edition 
Na vzhledu záleží, řekli si u tchajwanské společnosti Acer a svůj již půl roku zaběhlý model Acer Liquid Mini s operačním systémem Android oděli do barev italské stáje Ferrari (podobně tak učinili před rokem s modelem Acer Liquid). I tentokrát se povedlo. Rudý oblý zadní kryt s výrazným žlutým znakem s vzpínajícím se černým hřebcem nadmíru potěší oko každého fandy F1.
Ač vzhledem jednička po technické stránce střední třída. Telefon pohánění procesor Qualcomm s taktem 600 MHz. Paměť RAM 512 MB. Podpora paměťových karet micro SD do 8 Gb. Kapacitní 3,2" HVGA (360 x 480 px) displej. Fotoaparát 5 MPx. Součástí telefonu by měla být modul GPS. Přesné rozměry telefonu a kapacita baterie nejsou známy. Váha 105g.
Logitech Wireless Touchpad - pohodlně bez myši 
O tom, že touchpad není jen výsada přenosných počítačů nebo strojů Apple, ale může se stát i vyhledávanou hardwarovou periférií stolních PC se nás brzy chystá přesvědčit švýcarská společnost Logitech. Logitech Wireless Touchpad je novým 5" externí touchpad, který by měl uživateli ulehčit práci s počítačem a plně mu nahradit myš.
Foto: HTC Corp.
Datarama
16. 9. 2011 15:22

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy