Hardwarium: Asus PadFone 2, centrum domácí zábavy UNU

Hardwarium: Asus PadFone 2, centrum domácí zábavy UNU
Huawei G520 - levné čtyř jádro pouze pro Čínu Pouze na čínském trhu bude v prodeji levný, ale výkonný telefon Huawei G520. Telefon je vybaven 4,5 palcovým displejem s zatím neznámým rozlišením (spekuluje se o WVGA) a 5 megapixelovým fotoaparátem. O výkon se bude starat čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,2 GHz. Velikost operační paměti RAM je 512 MB. Cena telefonu v přepočtu na koruny by se měla pohybovat kolem 4 300 Kč.
BlackBerry 10z - na nových fotografiích Nové fotografie na konci ledna očekávaného telefonu BlackBerry 10z v černém a bílém provedení zveřejnil server RAPIDBERRY.NET.
Samsung Galaxy Pocket Plus - s Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich Server GSMARENA.COM zveřejnil neoficiální informace o malém a levném telefonu Samsung Galaxy Pocket Plus. Jak již název napovídá, půjde o nástupce populárního Samsung Galaxy Pocket. Shodně se svým předchůdcem bude telefon vybaven 2,8 palcovým QVGA displejem a dvoumegapixelovým fotoaparátem. Změna bude v rychlejším jednojádrovým procesoru Broadcomm BCM21654 běžícím s taktem 850 MHz a vyšší kapacitě operační paměti RAM, která vzrostla na 512 MB.
Samsung Galaxy S III mini - v čtyřech nových barvách Čtyři nové barvy dostane Samsung Galaxy S III mini. Jsou jimi granátově červená a titanově šedá. (další dvě barvy na následujícím snímku)
Foto: GSMARENA.COM
17. 1. 2013 21:02

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy