Co si zahrát na novém iPadu? Třeba Mass Effect

Adam Fiala
27. 3. 2012 8:19
Jestli jste si v pátek (záměrně či omylem) koupili nový iPad, určitě sháníte vhodné hry!
Nový iPad
Nový iPad | Foto: Reuters

Hned ten pátek, co nový iPad vyšel v Americe a dalších regionech a co si na něj ve frontách před Apple obchody počkali nedočkaví zájemci, byly už některé hry připraveny. Se svým oznámením přišlo vývojářské studio Electronic Arts. To pro třetí generaci iPadu připravilo nejpopulárnější tituly své značky. Efektní Retina displej s více než třemi miliony pixelů si zaslouží kvalitní práci.

Hry se skvělým 3D prostředím i dvourozměrným formátem

Zcela kompatibilní s novým tabletem Applu jsou tři hry. Jde o Mass Effect Infiltrator, který vychází z populární herní série Mass Effect pro klasické herní přístroje a který už původním provedení pro operační systém iOS představoval grafickou špičku. Dalšími dvěma hrami jsou Flight Control Rocket, která se stylizovaným výtvarným pojetím zaujme spíš mladší hráče, a Real Racing 2. Ta nabízí solidní nabídku vozů i tratí a dobrou 3D grafiku.

Rychlý proces přizpůsobování her na nový iPad

Podobně jako EA připravilo i studio Gameloft nejúspěšnější tituly své stáje pro nový iPad. V obchodu s aplikacemi na iTunes tak hráči seženou Order and Chaos Online, Modern Combat: Fallen Nation, Asphalt 6: Adrenaline a také Gangster Rio: City of Saints. Hry budou každým dnem přibývat. Prodej nového iPadu rozhodně není špatný, a to i mezi českými zájemci o iPad. Zájem o kompatibilní hry tak bude.

 

Právě se děje

Další zprávy