Battlefield 3 vypadá na první pohled skvěle

Adam Pešek
4. 10. 2011 13:03
Hra Battelfield 3 láká statisíce bojovníků. Nyní je zdarma dostupná beta verze
Oficiální screenshot
Oficiální screenshot | Foto: Aktuálně.cz

Přestože předvánoční období zajímavými herními tituly jen hýří, poměrně jasnou jedničkou, alespoň co se prodejnosti týče, by podle všeho měla být válečná akce Battlefield 3. A byť v Evropě hra vychází až 28. října, volně přístupná beta už nyní prozrazuje mnoho podstatného.

Na jediné dostupné mapě Operation Métro se hráči v osvědčeném módu Rush rozdělí do dvou týmů, a zatímco jedni své stanice brání, druzí se je snaží dobýt. Menších změn doznaly jednotlivé třídy vojáků. Jejich dovednosti se lehce promísily a nyní jsou uzpůsobeny tak, že hráče nutí k větší spolupráci.

Přesun z jednoho bodu na druhý je díky novým parkourovým prvkům podstatně dynamičtější a ještě více strhne audiovizuální zpracování. Úžasná hra světel a stínů je jen zlomkem celkově vydařené grafické stránky a díky intenzivním zvukům bitvy se hráč téměř cítí, jako by se jí přímo účastnil.

Beta verze má samozřejmě ještě několik chyb v grafice, spouštěcí služba Battlelog není dokonale vyladěna a slibované možnosti destrukce či bohatý vozový park ještě nebyly příliš odhaleny. Nicméně finální produkt už by se měl svých vad na kráse zbavit a sérii s nejvyšší pravděpodobností čeká kvalitní pokračování.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy