Apollo přinese první update pro Windows Phone 8

tl
3. 12. 2012 15:23
Uživatelé Windows Phone 8 se mohou těšit na řešení problémů
Foto: anandtech.com

Microsoft už v minulosti přiznal, že vydání Windows Phone 8 uspěchal, a že ho nestihl plně dokončit. To bylo způsobeno především tím, že Microsoft chtěl systém vydat společně s Windows 8. Finální verze tak například postrádá notifikační centrum, které původně Microsoft do WP 8 chtěl integrovat. Některé prvky systému navíc nejsou úplně dotažené, a tak mají telefony s Windows Phone 8 problémy s Wi-Fi připojením nebo zvukem.

Microsoft ale svůj mobilní systém rozhodně nechce nechat nedodělaný a už proto pracuje na první aktualizaci. Ta ponese název Windows Phone Apollo Plus a v telefonech by se měla objevit během prvního čtvrtletí roku 2013.

Co všechno by měl chystaný update obsahovat zatím jisté není a vypadá to, že nějak převratný nebude. Pravděpodobně jenom opraví ty největší chyby a s nějaká zásadnější vylepšení Microsoft dodá až s pozdější aktualizací. Přesto ale řada uživatelů WP 8 doufá, že Apollo přinese alespoň nějaké nové funkce, jako je například již zmíněné notifikační centrum.

Více informací o chystaném updatu by měl Microsoft představit na veletrhu MWC 2013, který se bude konat v únoru v Barceloně.

 

Právě se děje

Další zprávy