Platit za aplikace už můžete i z kreditu, láká T-Mobile

ČTK ČTK
7. 12. 2012 11:31
Možnost úhrady pomocí m-platby spustí operátor jen pro uživatele Windows Phone

Praha - T-Mobile zavedl nákup mobilních aplikací z měsíční faktury nebo kreditu. Dosud bylo možné hry, hudbu a další aplikace nakupovat jen prostřednictvím platební karty nebo platebních služeb od jiných poskytovatelů. Firma to uvedla v tiskové zprávě. Konkurence zatím podobnou možnost nenabízí, i když s ní do budoucna rovněž počítá.

Od čtvrtka si úhradu pomocí m-platby mohou vyzkoušet majitelé přístrojů BlackBerry, pro uživatele Windows Phone pak bude novinka dostupná během tohoto víkendu. Jedinou podmínkou je aktivní služba m-platba. V budoucnu operátor nabídku rozšíří i na další platformy.

"Uživatelé, kteří měli obavu ze zadávání čísla platební karty nebo dalších platebních metod, už nyní jednoduše zaplatí ze svého vyúčtování služeb, nebo jim bude částka přímo stržena z kreditu," uvedl senior manažer řízení kategorie a produktů společnosti Zdeněk Spurný.

Denní limit je 3000 korun

Z bezpečnostních důvodů je maximální hodnota jedné transakce přes m-platbu 1500 korun, denní limit je nastavený na 3000 korun s DPH.

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. V září společnost obsluhovala 5,4 milionu mobilních zákazníků, a zůstává tak jedničkou na českém mobilním trhu.

 

Právě se děje

Další zprávy