Katalog Najisto.cz nahradí webové stránky podnikatelů

Ekonomika Ekonomika
15. 5. 2013 11:55
Nový katalog má verzi chytré telefony a tablety a je obohacen o geolokaci

Praha - Agentura Najisto, specialista na online propagaci malých a středních firem, přichází se zcela novou produktovou nabídkou založenou na závěrech rozsáhlého průzkumu mezi podnikateli a na současných trendech online propagace.

Jejím základem je přepracovaný katalog Najisto.cz, který disponuje verzí pro chytré telefony a tablety, je obohacen o geolokaci a umožňuje prezentovat neomezený rozsah informací. 

Podle průzkumu Agentury Najisto, která patří do skupiny Centrum Holdings, nemá třetina malých a středních podnikatelů vlastní webové stránky. Nejčastěji nemají web řemeslníci a poskytovatelé služeb. Téměř polovina podnikatelů nemá e-mail na vlastní doméně a využívá freemail. Naprostá většina firem zároveň není připravena na rychlý nástup mobilního internetu.

„Mobilní verzi webu mají pouhá dvě procenta malých a středních podnikatelů. V situaci, kdy návštěvnost z mobilních zařízení meziročně roste o stovky procent a 1,5 milionu Čechů  se připojuje k internetu přes mobil či tablety, je fungující mobilní web pro malé a střední firmy velkou konkurenční výhodou," říká Miroslav Rojek, produktový manažer Najisto.cz.

Jako nejčastější důvod chybějící online propagace uvádějí podnikatelé nedostatek času, náročnost vytvoření online prezentace, strach z její nespolehlivosti a nedůvěru, zda jim přivede zákazníky.

„Naším hlavním cílem bylo nabídnout kvalitní a moderní řešení za ceny, které si mohou klienti z řad malých a středních firem dovolit. Postaráme se o návrh a vytvoření jejich online prezentace na webu, mobilu i tabletu, včetně přivádění kvalitních návštěvníků. Zároveň vytváříme profesionální text vhodný pro web, což je často pro podnikatele velký problém. Poskytujeme garantovaný servis, takže našim klientům stačí zavolat či poslat email, my se o vše ostatní postaráme," říká Pavel Vopařil, ředitel komerční divize Centrum Holdings.

Nová nabídka poskytuje čtyři řešení. Základem je online prezentace kombinující webové stránky na vlastní doméně, včetně mobilní a tabletové verze, zápis v katalogu či copywriting.

 

Právě se děje

Další zprávy