Navštivte pražské veletrhy k bydlení a zahradám

Andrea Berniová
14. 3. 2013 14:10
V pražských Letňanech se bude konat několik veletrhů, které byste si neměli nechat ujít
Na veletrhu najdete i stavební materiály
Na veletrhu najdete i stavební materiály | Foto: Vojtěch Marek

Už ve čtvrtek 21. března začne v pražských Letňanech hned několik veletrhů bydlení a zahrady. Pokud tedy stavíte či zařizujete dům nebo byt, případně vás zajímá údržba zahrady, můžete se na veletrzích inspirovat.

Všechny akce tu pro vás budou až do neděle 24. března. Návštěvníky přivítají vždy od 10 do 18 hodin, v neděli ale zavřou své brány o hodinu dříve.

Veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí For Habitat se letos koná už podvacáté. Představí se na něm stavební firmy, výrobci a prodejci stavebních a izolačních materiálů, oken či dveří. Nezapomíná ani na interiér, tedy na podlahy, sanitární vybavení, svítidla, vytápění, elektroniku či bytový textil a dekorace.

Pokud se zajímáte o vybavení interiéru, pak je tu pro vás veletrh For Furniture, největší veletrh nábytku v České republice. Vystavovatelé představí různé druhy nábytku, například nábytek do jídelny, pracovny, ložnice, kuchyně či obývacího pokoje.

Na zahradu a vše, co s ní souvisí, se zaměřuje veletrh For Garden. Jeho sedmý ročník nabídne veškeré vybavení pro údržbu zahrad, zahradní nábytek, krby, osvětlení, ale i závlahy či dekorace. Můžete se těšit na praktické ukázky zahradní techniky a na předváděcí akce.

Souběžně se zmíněnými akcemi probíhá ještě For Greenery, tedy veletrh veřejné městské zeleně, mobiliáře i vybavení a také For Office, který se zaměřuje na kancelářský nábytek a vybavení obchodních a společenských prostor.

 

Právě se děje

Další zprávy