Mobitex 2013: Co nabídne brněnský veletrh nábytku

Andrea Berniová
5. 4. 2013 14:00
Podívejte se na pozvánku před brněnským veletrhem nábytku
Na veletrhu se představí i nábytek do kuchyní a jídelen
Na veletrhu se představí i nábytek do kuchyní a jídelen | Foto: Cosmit

V úterý 23. dubna začíná v Brně mezinárodní veletrh nábytku a internetového designu Mobitex. Potrvá až do soboty 27. dubna. Ve všedních dnech bude vítat návštěvníky od 9 do 18 hodin, v sobotu pak jen do 16 hodin.

Veletrh představí nejnovější trendy ve vybavení interiéru, včetně doplňků.

Veletrh se zaměří na nábytek do ložnic, tedy matrace, rošty, ale i úložné prostory. Chybět nebude ani nábytek do obývacích a dětských pokojů.

Za pozornost bude stát nábytek do kuchyní a jídelen. Představí se výrobci čalouněného nábytku či vestavných skříní, ale i rustikálního a ratanového nábytku a zahradního či kempinkového nábytku.

Nepůjde ale jen o nábytek - na veletrhu budou na návštěvníky čekat i výrobci elektrických spotřebičů nebo nádobí a příborů.

Mobitex představí také nábytek určený jinam než do domácností. Půjde o kancelářský nábytek či nábytek do zdravotních a rehabilitačních zařízení a také do škol, hotelů i restaurací.

Na veletrhu nebudou chybět ani materiály a komponenty určené k výrobě nábytku, ale také umělecké doplňky interiérů, například zrcadla, obrazy a jiné umělecké předměty. Dalšími doplňky budou svítidla, sklo a porcelán či bytový textil. Představí se i firmy, které se zaměřují na bytovou architekturu a nábytkový design.

 

 

 

Právě se děje

Další zprávy