Nová obchodní centra v Česku. Kde a kdy se otevřou?

Nová obchodní centra v Česku. Kde a kdy se otevřou?
Galerie Šantovka nabídne 46 tisíc metrů čtverečních pronajímatelných ploch s přibližně 180 obchodními jednotkami. Vedle obchodů, kaváren a restaurace zde vznikne i velký supermarket, multikino a bowlingová aréna. Součástí projektu budou i oddychové zóny na břehu Mlýnského potoka a především nová tramvajová trať spojující historické centrum se sídlišti na jihu města.
V rámci revitalizace celé lokality vznikne nejen nákupní Galerie Šantovka, ale v dalších fázích se zde budou stavět i rezidenční bytové domy a následně také administrativní komplex a další objekty rezidenční a smíšené funkce. Otevření obchodní galerie je naplánováno na podzim roku 2013.
Fontána Teplice (Teplice SC JTH) 
Plocha 17 200 m² 
Developer: JTH
 
Nákupní centrum Fontána vzniká v Teplicích na místě dřívější zástavby několika domů a nedostavěného hotelu Radnice. Zhruba padesátku obchodů doplní i kancelářské prostory.
Plánované nákupní centrum Fontána v Teplicích je situováno do samotného centra města, na hlavní náměstí Svobody, přímo u lázeňské kolonády, magistrátu a nejfrekventovanější pěší zóny Krupská.
Foto: Aktuálně.cz
Věra Tůmová
26. 5. 2013 0:00

Na letošní rok je naplánováno otevření osmi obchodních center. V následujícím přehledu jsme je seřadili podle velikosti plochy - od největší Šantovky Olomouc až po nejmenší OC Letmo v Brně. Seznam připravila společnost Cushman & Wakefield.

 

Právě se děje

Další zprávy