Co letos nabídne veletrh Tendence? Postele i svítidla

Andrea Berniová
31. 8. 2012 8:53
Navštivte již 17. ročník tohoto mezinárodního veletrhu, který se bude konat v pražských Holešovicích
Veletrh najdete na výstavišti v pražských Holešovicích
Veletrh najdete na výstavišti v pražských Holešovicích | Foto: Ludvík Hradilek

Zařizujete interiér a chtěli byste se inspirovat? Pak navštivte veletrh Tendence, který se koná na výstavišti v pražských Holešovicích, a to od 13. do 16. září, tedy od čtvrtka do neděle, vždy od 10 do 18 hodin. V neděli ale veletrh zavře své brány o dvě hodiny dříve. Půjde už o 17. ročník tohoto veletrhu interiéru, designu, stolování, dekorací, osvětlení, bytového textilu a také doplňků a dárků.

Co vybrat do kuchyně?

Pokud vás zajímá stolování, nabídne veletrh sklo, příbory a další doplňky na stůl. Co se týče kuchyňských potřeb, najdete tady vše od kuchyňských doplňků až k ledničkám a mrazákům. Nebudou chybět ani dekorace, tedy svíčky, obrazy a plakáty a další doplňky, ale můžete si prohlédnout i vánoční ozdoby. Z bytového textilu vám veletrh nabídne záclony a závěsy, ale také koberce.

Zařiďte si ložnici podle feng-shui

Tento tradiční veletrh má také několik specializovaných částí. Jedna z nich se nazývá Moderní ložnice. Jde o veletrh vybavení ložnic a zdravého spánku. Mimo jiné tu zjistíte, jak by měla vypadat ložnice podle pravidel feng-shui. Najdete zde širokou nabídku postelí z různých materiálů, ale také matrace či povlečení. Součástí veletrhu budou i přednášky o feng-shui.

Můžete vidět různé druhy svítidel

Ve stejném čase a na stejném místě můžete navštívit také veletrh s názvem Světlo a design. Vystavovat zde bude mnoho úspěšných firem z oblasti osvětlení. Najdete zde závěsná, nástěnná, stojanová i designová svítidla, také LED osvětlení a diody, solární světla i reklamní osvětlení, můžete si také s předstihem vybrat i vánoční osvětlení. Součástí veletrhu osvětlení je také soutěž o nejlepší účelové svítidlo.

 


 

 

Právě se děje

Další zprávy