Becherovka, Stock i Fortuna mění šéfy, Češi končí

ČTK Ekonomika ČTK, Ekonomika
17. 9. 2014 10:58
Po pěti letech skončí ve funkci šéf likérky Stock Petr Pavlík. Z Fortuny odchází Radim Haluza. Končí i šéf likérky Jan Becher - Karlovarská Becherovka Anthony Schofield.
ilustrační foto
ilustrační foto | Foto: Aktuálně.cz, Becherovka

Praha - Tři velké tuzemské firmy - Becherovka, Stock i Fortuna - změní generální ředitele.

Po pěti letech skončí ve funkci šéf likérky Stock Petr Pavlík, nahradí jej polský manažer Marek Malinowski, který v minulosti řídil obchodní aktivity Stocku v Polsku. "Nehledejte za tím žádnou senzaci. Odcházím na jiný post a ze své vůle," řekl Pavlík Lidovým novinám.

Z funkce na konci roku odejde i šéf likérky Jan Becher - Karlovarská Becherovka a.s. Anthony Schofield, jeho nástupce firma zveřejní v následujících měsících. Zástupce Becherovky Pavel Tesař sdělil, že jde o plánovanou změnu. Podle Lidových novin by jej měl nahradit francouzský zástupce z mateřského koncernu Pernod Ricard.

Novým předsedou představenstva a generálním ředitelem sázkové společnosti Fortuna Entertainment Group se stane Per Widerstrom, který dosud řídil interaktivní byznys britské sázkové společnosti Gala Coral Group. Nahradí Radima Haluzu, který firmu opustí na konci roku.

 

Právě se děje

Další zprávy