Tato kolona pozornosti neunikne. Ford slaví výročí transitu

Radek Pecák Radek Pecák
23. 5. 2015 7:17
Automobilka s modrým oválem ve znaku hodlá při roadshow po republice upozorňovat na kompletně obměněnou řadu svých užitkových vozů.
Ford chce upoutat zlatou barvou.
Ford chce upoutat zlatou barvou. | Foto: Ford

Skutečně nepřehlédnutelná bude na tuzemských silnicích kolona vozidel, se kterou bude tuzemské zastoupení Fordu brázdit české a moravské silnice.

Při roadshow, která začala tento týden a má naplánovanou trasu až do 27. června, budou čtyři zlaté automobily (Ford Courier, Ford Connect, Ford Custom a Ford Transit)  zastavovat v různých městech. Například na parkovištích u hobby-marketů a nákupních středisek, a také budou k vidění při různých kulturních a společenských akcích.

Akce se koná na počest 50. výročí vzniku modelu Ford Transit a logicky chce také upozorňovat na kompletně novou řadu užitkových vozů značky.

Hostesky, které jsou rovněž oděny do zlatých kostýmů, budou pak organizovat soutěže, během nichž budou vylosovaní účastníci odměněni například poukázkami na tankování, či mytí vozu zdarma. Hlavní výhrou bude pětice zlatých tankovacích karet v hodnotě 10 000 Kč.

Roadshow s vozy, jejichž barva je určena pouze pro tuto akci, bude zakončena v Brně na výstavě hospodářských zvířat a zemědělské techniky.

 

Právě se děje

Další zprávy