Superb se i po zdražení udržel mezi deseti nejlevnějšími manažerskými auty. Ceny zvyšují všichni

Superb se i po zdražení udržel mezi deseti nejlevnějšími manažerskými auty. Ceny zvyšují všichni
Ford přestal na českém trhu nabízet Mondeo s litrovým turbomotorem, takže se jeho první cena zvýšila na 642 990 korun za verzi 1.5 EcoBoost. To stačí v žebříčku na desáté místo. Jde o třetí nejprodávanější auto střední třídy v Česku. Nabízí se buď jako pětidveřový liftback, nebo kombi.
Kia letos představila novou generaci sedanu Optima. Prodává se od 639 980 korun s naftovým motorem 1.7 CRDi. Poprvé v historii modelu je k dispozici i kombík.
Škoda Superb v polovině září zdražila, nejlevnější verze 1.4 TSI Active nyní stojí 630 900 korun. Jde tedy o osmý nejlevnější manažerský vůz, který ale kraluje v Česku prodejům této kategorie. Nabízí se buď jako pětidveřový liftback, nebo kombík.
Toyota loni představila důkladný facelift řady Avensis. Sedan střední třídy se prodává od 629 900 korun s benzinovou šestnáctistovkou bez turba pod kapotou. K dispozici je i kombík.
Foto: Radek Pecák
Ondřej Běhal
26. 9. 2016 8:01
Jen čtyři modely střední třídy, která se v Česku označuje za manažerskou, se dají pořídit za méně než šest set tisíc korun. Loni v únoru jich bylo ještě devět a dvě taková auta mohli zájemci koupit i za méně než půl milionu. Hledali jsme deset aktuálně nejlevnějších aut, objevíte je v galerii.

Od každého vozu vždy uvádíme pouze nejlevnější variantu, která splňuje naše požadavky, i když některé modely by se do první desítky vešly s více typy karoserií, motory nebo stupni výbav. Kompletní přehled všech verzí aut střední třídy splňujících naše požadavky s cenou do 650 tisíc najdete zde.

 

Právě se děje

Další zprávy