Škoda ukáže nové SUV poprvé v Česku – v Praze a v Lysé nad Labem. Zájemci si mohou do auta i sednout

Ondřej Běhal
26. 10. 2016 15:45
První představení české veřejnosti absolvuje nové velké SUV Škoda Kodiaq od čtvrtka 27. října před Průmyslovým palácem na výstavišti v Praze-Holešovicích v rámci výstavy Designblok. Až sedmimístný automobil se poté ukáže 11. až 13. listopadu na přehlídce Rychlá kola v Lysé nad Labem.
Škoda Kodiaq na říjnovém autosalonu v Paříži.
Škoda Kodiaq na říjnovém autosalonu v Paříži. | Foto: Radek Pecák

Zájemci o novou Škodu Kodiaq si ji mohou poprvé prohlédnout i v Česku. Auto bude od čtvrtka do konce října k vidění v mobilním showroomu mladoboleslavské automobilky umístěného na volném prostranství před Průmyslovým palácem v rámci mezinárodní přehlídky Designblok.

"Auto bude otevřené a odborníci k němu rádi poskytnou informace," řekl Aktuálně.cz Vítězslav Pelc z oddělení komunikace Škoda Auto. Vůz bude volně přístupný veřejnosti i bez zakoupení vstupenky na Designblok.

V rámci Designbloku bude mít Škoda Auto ještě samostatnou expozici v centru Prahy. V ulici Na Příkopě bude instalována bílá socha Škody Kodiaq spolu s velkým zářícím křišťálem. Expozice má zejména v nočních hodinách rozehrát efektní představení světel a stínů.

Kdo si nestihne prohlédnout Škodu Kodiaq v Praze, bude mít šanci ještě od 11. do 13. listopadu na výstavě Rychlá kola v Lysé nad Labem. U prodejců se model objeví až v únoru. Ceny však jsou již nyní známé (kompletní ceník a technická data najdete zde) a vůz se dá objednávat.

 

Právě se děje

Další zprávy