Škoda pustila první čtyři snímky interiéru nového SUV Kodiaq. Podívejte se na kufr nebo přístrojovku

Škoda pustila první čtyři snímky interiéru nového SUV Kodiaq. Podívejte se na kufr nebo přístrojovku
Rozměrný displej multimediální soustavy umístěný uprostřed přístrojové desky připomíná sklo.
Kodiaq je první sedmimístnou škodovkou. Sedadla třetí řady budou za příplatek. Už jsme se do nich zkoušeli posadit. Vyšší dospělý se v nich bude tísnit, vyhoví spíše dětem. Sedadla druhé řady se dají podélně posouvat a lze nastavit i sklon jejich opěradel, takže se dá prostor ve třetí řadě zvětšovat.
Zde vidíte kufr sedmimístné verze po sklopení třetí řady sedadel. Výrobce udává základní objem zavazadlového prostoru pětimístného Kodiaqu 720 litrů, což ale pravděpodobně nebude kapacita mezi podlahou a roletou, ale započítají se i prostory pod podlahou.
Příď Škody Kodiaq charakterizuje široká maska chladiče spojená v designové linii s nízkými klínovitými hlavními světlomety. Ty mohou poprvé u vozu Škoda využívat výhradně LED technologii svícení.
Foto: Škoda Auto
Ondřej Běhal
30. 8. 2016 14:00
Prvního září večer v Berlíně představí Škoda své nové velké SUV Kodiaq. Ještě před touto oficiální premiérou dnes odhalila první čtyři snímky interiéru, které se tak přidaly ke čtyřem detailům vnějšku karoserie zveřejněným v minulých týdnech. V galerii se můžete podívat, jak vypadá přístrojová deska, třetí řada sedadel nebo zavazadlový prostor nové Škody Kodiaq v sedmimístném provedení.

Chcete znát konkurenty nové Škody Kodiaq? Všechna sedmimístná SUV s cenou do jednoho milionu korun si prohlédněte zde.

 

Právě se děje

Další zprávy