Pulsar, novinka Nissanu, bude od října k mání za 329 900 Kč

Radek Pecák Radek Pecák
13. 9. 2014 8:20
S délkou téměř 440 centimetrů bude nový model japonské automobilky patřit k nejdelším hatchbackům v kategorii nižší střední třída.
Příď vychází ze současných modelů Nissanu.
Příď vychází ze současných modelů Nissanu. | Foto: Nissan

Tuzemské zastoupení japonské automobilky Nissan zveřejnilo ceník svého nového vozu Pulsar. S tímto automobilem se značka po odmlce vrací do segmentu rodinných hatchbacků.

Ti, kdo využijí nabídky na značkové financování, si mohou vůz pořídit již o 299 900 korun, ostatní zájemci zaplatí o třicet tisíc korun více.

Nissan chce zákazníky přesvědčovat mimo jiné i nabídkou velkého vnitřního prostoru. Toho bylo dosaženo jednak poměrně značnou délkou vozu 438,5 centimetru a také dlouhým rozvorem 270 centimetrů.

Pulsar bude k dispozici se dvěma motory s turbodmychadlem: zážehovým motorem 1.2 DIG-T o výkonu 115 k a vznětovým 1.5 dCi s výkonem 110 k.

Zákazníci si budou moci vybírat ze tří úrovní výbavy: Visia, Acenta a Tekna. Základní úroveň Visia kromě povinných prvků jako je elektronický stabilizační systém, či systém monitorování tlaku v pneumatikách, standardně obsahuje 6 airbagů, elektricky nastavitelná zpětná zrcátka, elektricky ovládaná okna s jednodotykovým ovládáním z místa řidiče, palubní počítač s 5" barevným displejem, tempomat s omezovačem rychlosti, systém Stop / Start, manuální klimatizaci a autorádio s CD přehrávačem.

Na výběr bude devět barev karosérie. Do autosalonů vůz dorazí již za měsíc.

 

Právě se děje

Další zprávy