Lancia představuje model pro města Ypsilon

Zbyněk Klíč
24. 10. 2011 2:51
Recenze Lancia Ypsilon

Lancia představila nový model Ypsilon. Chce, minimálně ve Velké Británii, prodat šest tisíc kusů. Jak jí hodnotí odborníci?

"Pokud jste majiteli Citroënu C3 nebo Toyoty Yaris, Chrysler by s vámi ráda mluvil. Pokud dáváte důraz na individualitu, možná s nimi budete chtít hovořit také. Pokud jste nadšený řidič, pravděpodobně nebudete Ypsilonem dojati. Slibuje luxus, nicméně je těžké jej pochopit. Rozličnost je jistě v nabídce zevnitř i zvenku, a bude to stačit, aby Chrysler prodal šest tisíc aut ročně, jak si přeje. Ale vzrušivý motor Twinairu a vokální diesel jsou špatnými pohonnými jednotkami pro auto, která chce odrážet luxus malého auta. Také vnitřní plasty nejsou dost speciální."
www.autocar.co.uk

"V srdci designu Ypsilonu je originální pojetí prémiového automobilového konceptu, který nově definuje význam slova "luxusní". Fascinuje ty, kteří hledají originalitu a charakter, ty, kteří milují techniku ​​a eleganci, i ty, kteří obdivují kvalitu a inovací."
www.autospectator.com

"Fiesta a Polo by asi stále vyhrávaly bitvy ve své třídě a 500, iQ a Smarty také nabízejí atraktivní alternativy, ale i C3, 207 a stejně tak Ypsilon rozhodně stojí za pozornost. Lancia doufá, že v Británii prodá šest tisíc kusů v roce 2012, což by měla dosáhnout. Není to malé, luxusní supermini, jak Lancia/Chrysler věřili, ale je to poctivé malé vozítko."
www.carmagazine.co.uk

 

Právě se děje

Další zprávy