Kompletní přehled luxusních SUV v Česku: Nechte se rozmazlit pohodlím, prostorem i silnými motory

Kompletní přehled luxusních SUV v Česku: Nechte se rozmazlit pohodlím, prostorem i silnými motory
Audi Q3 - Nejmenší SUV z nabídky ingolstadtského výrobce láká hlavně ženy. Pro muže je připravena ostrá verze RS Q3 Auto začíná na ceně 769 900 Kč.
Audi Q5 - Tento model už netrpělivě očekává příchod nové generace. Ještě než se tak stane, si ho ale můžete pořídit s dvoulitrovými motory TDI a TFSI. Nejméně vyjde na 1 021 900 Kč.
Audi Q7 - Nejnovější SUV je nadito moderními technologiemi. Nabízí prostor pro sedm lidí, luxusní interiér nebo natáčecí zadní nápravu. Připravte si na něj alespoň 1 588 900 Kč.
Bentley Bentayga - Tohle je jedno z nejdražších SUV na světě, zároveň je ale také nejrychlejší a nejsilnější. To díky královskému dvanáctiválci pod kapotou. Na cenu se optejte u dealera. Málo to ale není.
Foto: Výrobce
Jan Markovič Jan Markovič
6. 5. 2016 15:44
Kategorie vozů SUV patří mezi řidiči k nejoblíbenějším. Není divu, poskytuje jim pocit nadvlády nad okolním provozem, často prostornou kabinu, a pokud jde o prémiovou kategorii, pak i bohatou výbavu a silné motory. Na českém trhu si můžete pořídit malé Audi Q3 s úsporným dieselem, ale i opulentní Bentley Bentayga s benzinovým dvanáctiválcem. Prohlédněte si kompletní přehled luxusních SUV, která jsou v Česku k dostání.

Pokud nemáte peníze na luxus, můžete se poohlédnout i po SUV spotřebních značek. Ty s cenou začínají už na čtvrt milionu korun. Více najdete zde.

 

Právě se děje

Další zprávy