Hledá se Auto roku v Česku. Které se vám nejvíc líbí?

Hledá se Auto roku v Česku. Které se vám nejvíc líbí?
BMW 2 Coupe je novou generací vozu BMW 1 Coupe. Jde stále o automobil s pohonem zadních kol. Vrcholná verze 135i má motor s výkonem 240 kW. Automobil je zařazen do soutěžní kategorie Nižší střední třída.
Mazda 3 nejnovější generace se nabízí jak s karosérií hatchback, tak i sedan. Mezi prvky výbavy může být průhledový displej a také připojení k internetu. Vůz je druhým z trojice soutěžících v kategorii Nižší střední třída.
Nissan Pulsar je letošním návratem japonské automobilky do kategorie rodinných hatchbacků - odborně zvané Nižší střední třída. Díky rozvoru 2700 milimetrů nabídne velmi dobrý prostor pro cestující na zadních sedačkách.
BMW 2 Active Tourer je prvním vozem kategorie MPV v dějinách mnichovské automobilky a hlavně historicky prvním automobilem s pohonem předních kol. BMW předpokládá, že Active Tourer bude sloužit hlavně aktivně zaměřeným rodinám. Ty mohou využít zavazadlový prostor o objemu 468 litrů. Auto se bude ucházet o triumf v kategorii Terénní a velkoprostorové vozy.
Foto: BMW
Radek Pecák Radek Pecák
12. 10. 2014 15:08
Fotogalerie: Podívejte se, kdo letos soutěží o prestižní ocenění. Veřejnost může hlasovat v pěti dílčích kategoriích.
 

Právě se děje

Další zprávy