Foto: Prohlédněte si třináct rodinných SUV, která se dají pořídit do půl milionu korun

Foto: Prohlédněte si třináct rodinných SUV, která se dají pořídit do půl milionu korun
Novinka od Toyoty s označením C-HR tvary připomíná Nissan Juke, ale je větší. Známe už její ceny, ale na prodejnách ji ještě nenajdete. Nejlevnější provedení s benzinovou dvanáctistovkou dopovanou turbem stojí 489 900 korun.
Podobné označení a stejnou cenu jako Toyota má Honda HR-V. Základní verzi pohání benzinová patnáctistovka bez turba.
Do třetice cena 489 900 korun a do třetice relativně nové SUV. Renault Kadjar má podobnou techniku jako Nissan Qashqai a základní verzi pohání benzinová dvanáctistovka s turbem.
Desátým nejlevnějším rodinným SUV na českém trhu je Kia Sportage. Nová (na snímku) i doprodávající se starší generace začínají na ceně 459 980 korun.
Foto: Škoda Auto
Ondřej Běhal
18. 10. 2016 6:22
Vypadají jako terénní auta, ale drtivou většinu svého života tráví na asfaltu a v džungli městského provozu. Vozy kategorie SUV jsou aktuálně největším hitem automobilového průmyslu. Se strmým růstem jejich prodejních čísel se zvyšuje i počet modelů na trhu. Posvítili jsme si na SUV nižší střední třídy, tedy s délkou karoserie mezi 4,2 a 4,5 metru, která v českých poměrech bereme jako rodinná auta. Našli jsme mezi nimi třináct modelů, které se dají pořídit za méně než půl milionu korun.

Třináct modelů, ale 105 provedení s různými motory, výbavami a typy pohonu se dá mezi rodinnými SUV pořídit do půl milionu. Kompletní přehled těchto sto pěti variant objevíte zde.

 

Právě se děje

Další zprávy