Fanoušků motorek BMW je v Česku čím dál víc. Vůbec poprvé letos proběhne oficiální sraz

Eva Srpová Eva Srpová
11. 6. 2018 13:07
Fanoušci motocyklů značky BMW se letos mohou poprvé setkat na oficiálním českém srazu. Akce proběhne ve dnech 22. až 24. června ve Velkých Karlovicích v beskydském podhůří.
Vůbec poprvé proběhne oficiální sraz fanoušků jednostopých bavoráků.
Vůbec poprvé proběhne oficiální sraz fanoušků jednostopých bavoráků. | Foto: BMW

Zatímco setkání příznivců značky Harley-Davidson je v Česku velkou tradicí, příznivci bavorské jednostopé značky se oficiálně až doposud nescházeli. Letos poprvé proběhne akce s názvem BMW Motorrad Dny Česká republika 2018.

Na srazu se objeví novinky značky, bude i možné se vydat na off-road straň s instruktorem.
Na srazu se objeví novinky značky, bude i možné se vydat na off-road straň s instruktorem. | Foto: BMW

Sraz proběhne ve dnech 22. až 24. června ve Velkých Karlovicích v podhůří Javorníků a Beskyd a české zastoupení výrobce má v plánu přivézt nejnovější modely značky BMW a také si připravilo off-road trasu, na které budou k dispozici instruktoři.

"Instruktoři provedou zájemce i terénními trasami v rámci enduroškoly, která je tak skvělou příležitostí, jak se v off-roadové jízdě zdokonalit. Se zkušenostmi se podělí také motocyklové osobnosti jako Karel Táborský," přibližuje program Petr Krajča, country manager BMW Motorrad Česká republika.

Lákadlem srazu tak zřejmě budou různé nové stroje ve flotile BMW Motorrad, například luxusní cestovní šestiválec K 1600 Grand America nebo elektrický maxiskútr C evolution. A když už jsme u elektřiny, importér tu také předvede další elektrifikované stroje od modrobílé vrtule avšak už se čtyřmi koly.

"Účastníci budou mít možnost vyzkoušet si hned několik variant vozidel na elektrický pohon. Kromě skútru bude k dispozici elektromobil BMW i3. Nebude chybět ani elektrokolo BMW Cruise e-bike," doplnil Petr Krajča.

 

Právě se děje

Další zprávy