Fabia Kofola, Golf Maraton Edition, Kia cee´d Euro 2016. Vyplatí se speciální edice nových aut?

Fabia Kofola, Golf Maraton Edition, Kia cee´d Euro 2016. Vyplatí se speciální edice nových aut?
Škoda Fabia Kofola je limitovaná edice o počtu 99 kusů pro fajnšmekry. Jde o bohatě vybavené auto za cenu 364 900 korun ve speciální hnědé metalíze. Ještě se dá u některých obchodníků pořídit.
S autem zákazník získá také ledničku a vzorky nápojů.
Jeep prodává u čtyř svých modelů edici 75th Anniversary. Její označení připomíná začátek výroby vozů této značky. Také v tomto případě jde o bohatě vybavená auta se spoustou drobných designových odlišností.
Volkswagen sponzoruje Pražský Maraton, a tak není divu, že na českém trhu prodává speciální edici Maraton Edition týkající se modelu Golf a jeho derivátů. Charakterizuje ji bohatá výbava za relativně výhodné ceny.
Foto: Škoda Auto
Ondřej Běhal
25. 8. 2016 7:52
Speciální nebo limitované edice mívají za úkol rozhýbat prodej nových vozů, většinou těch, které už jsou delší dobu na trhu. Existují ale také "opening edice", které se naopak snaží nalákat na úplné novinky. Některé limitované edice míří na zákazníky, kteří chtějí nové auto co nejvýhodněji, jiné na ty, kteří chtějí mít vůz co nejvyšperkovanější. Názvy speciálních edicí se často odvíjejí od výročí týkající se některého modelu nebo celé automobilky, častá jsou i spojení se sportovními akcemi, některé speciální edice brnkají na vlasteneckou notu. V galerii najdete nejzajímavější speciální edice nových aut, které se aktuálně nabízejí na českém trhu.
 

Právě se děje

Další zprávy