Další prodejní čtyřiadvacetihodinovka Opelu. Loni byl rekord

Radek Pecák Radek Pecák
7. 2. 2015 7:24
Během jediného dne dokázali dealeři Opelu prodat v České republice 1204 vozů této značky.
Žhavou novinkou značky Opel je nejrychlejší varianta Corsy s označením OPC
Žhavou novinkou značky Opel je nejrychlejší varianta Corsy s označením OPC | Foto: Opel

Tuzemské zastoupení automobilky Opel chystá na příští víkend další pokračování akce Opel 24 hodin. Od pátečního do sobotního poledne budou nonstop otevřena dealerství Opelu a prodejci budou nabízet nové modely této německé značky.

Do akce jsou zařazeny veškeré osobní i užitkové vozy Opel, včetně modelu Vivaro nové generace. Horkou novinkou je ale právě „odtajněná“ Corsa OPC, která si odbude svoji výstavní premiéru až za měsíc na autosalonu v Ženevě. Nejnovější přírůstek do rodiny OPC modelů Opel, který pohání motor 1.6 Turbo o výkonu 152 kW / 207 k a jede až 230 km/h, přijde na 504 900 Kč.

Vloni se podařilo během této doby prodat 1204 automobilů, což je údaj, který je zaznamenán i v České knize rekordů. Jedná se o 17 procent z celkových loňských prodejů Opelu v ČR.

Opel chce zákazníky do autosalonů nalákat i poměrně velkými slevami. Ty pro model Insignia dosahují až čtvrt milionu korun, slevy přesahující částku sto tisíc korun lze získat i na modely Astra, Zafira Tourer, Meriva a Corsa modelového roku 2014.

Kdo si nakonec v rámci této kampaně nový Opel koupí, získá jako prémii také střešní nosič. Kdo využije nabídku značkového financování, dostane i zimní pneumatiky.

 

Právě se děje

Další zprávy