Dovolená snů automobilového nadšence. Z dvoupatrového autobusu se stal hotelový pokoj

Dvoupatrový autobus předělaný na obytnou chatu.
Farma nabízí na ploše větší než 16 hektarů hned několik ubytovacích zařízení s celkovou kapacitou 60 míst. A právě doubledecker je jedním z nabízených typů ubytování. Celkově pojme šest lidí a jednoho psa, k dispozici je navíc i dětská přistýlka.
Ačkoliv je autobus přestavěn do podoby hotelu nebo, chcete-li, chaty, stále nabízí i prvky typické pro tyto stroje v době, kdy byly v provozu. Například tabule zvenku, které jsou vpředu i vzadu. Nechybí ani dobové registrační značky.
Vzhledem k tomu, že jde o dvoupatrový autobus, má i obytná část dvě patra. Dole se nachází kuchyně, jídelna a obývací pokoj. Nábytek je vyrobený tak, aby došlo k využití co možná největšího množství prostoru.
Zatímco v kuchyni nechybí úložný prostor na nádobí, plynový vařič, lednička nebo dřez s teplou i studenou vodou, jídelna je vyřešená lavicí a menším stolem. Jde nicméně také o první dvě místa ke spánku - tento prostor lze totiž přetvořit na dvoulůžko.
Foto: Independent Cottages
Jan Matoušek Jan Matoušek
15. 1. 2020 6:02
Červený doubledecker patří mezi symboly Londýna, modrý dvoupatrový autobus se zase může stát zájezdovým symbolem Walesu. Právě tam totiž stojí prostředek hromadné dopravy předělaný na útulnou chatu až pro šest lidí. Těm přitom nebude chybět nic, ani kuchyň nebo koupelna. Jak takový vůz vypadá, se podívejte do galerie.
 

Právě se děje

Další zprávy