Novinky, která budou k vidění na Autosalonu v Ženevě. Galerie prvních odtajněných premiér

Novinky, která budou k vidění na Autosalonu v Ženevě. Galerie prvních odtajněných premiér
Mercedes-Benz letos slaví 130. výročí. Jedním z modelů odkazujících na toto jubileum bude luxusní kabriolet AMG S 65 4Matic Edition 130. K poznání bude díky speciálnímu laku, červené střeše a samozřejmě příslušné plaketce.
Seat veškerou svoji energii vrhne do propagace svého prvního SUV Ateca. Bude se nabízen s pohonem předních i všech čtyř kol. Svojí délkou 4,36 metru se zařadí mezi spíše menší zástupce této kategorie. Vyrábět se bude v Čechách a dostane shodnou techniku s tou, kterou využívá přicházející generace Volkswagenu Tiguan  a budoucí Škoda Yeti.
McLaren ukáže novou verzi svého okruhového speciálu 650S GT3. Přesné technické parametry jsou ještě utajované, nicméně je jasné, že pohonnou jednotkou bude dvojnásobně přeplňovaný osmiválec.
Infiniti Q60 si klade za cíl konkurovat například BMW 4. Nejvýkonnější verze dostanou pod kapotu šestiválcový agregát schopný poskytnout výkon až 405 koňských sil.
Foto: Ferrari
Radek Pecák Radek Pecák
14. 2. 2016 17:45
Hned v první březnový den se pro novináře otevře ženevské výstaviště hostící další ročník jarního evropského autosalonu. Již v těchto dnech jsou odtajněny fotografie prvních aut, které budou stát na stáncích jednotlivých značek.
 

Právě se děje

Další zprávy